Nu är bra mötesteknik viktigare än någonsin

Det världen och vi här i Sverige upplever just nu saknar motstycke. Enskilda personer, verksamheter och företag drabbas hårt på flera olika sätt. Att mötas och umgås är något som vi alla måste göra på annorlunda sätt en tid framöver.

För verksamheter som är beroende av möten med partners och medarbetare finns det kloka och kompetenta lösningar. Det är nu viktigare än någonsin att de är enkla att använda, pålitliga och anpassade för att alla ska kunna ta del av det som sägs och visas.

På IQITA är det ett område vi är experter på. Vi har lösningar med smarta kameror, virtuella mikrofoner och ljudsystem som gör att ljudet blir tydligt och med anpassad volym för alla. Systemen är trådlösa och användaren kan fokusera på mötets innehåll istället för teknik som spökar. Mac eller PC, Teams, Skype eller Zoom, våra lösningar lirar med allt som är vanligt på marknaden.

Kontakta oss så berättar vi mera.

Barco Clickshare

Marknadens bästa lösning för trådlös/sladdlös överföring av bild och ljud. Från konferensbordet ”lånar” du webkamera, mikrofon och högtalare som sitter framme vid skärmen. Passar Mac eller PC och man behöver inte tänka på teknik, det bara funkar.

Nureva ljudbar

Oslagbar ljudupptagning var du än befinner dig i rummet. Du kan stå vänd mot eller ifrånmikrofonen och dina kollegor på distans hör dig lika bra. Ett system med virtuella mikrofoner som tar upp ljudet i hela rummet så alla hörs lika bra.

SmartBoard

SmartBoard har vi haft i vårt sortiment länge för att den är – just det – smart. En smidig lösning för interaktiva möten, markera eller anteckna direkt i en pågående PowerPoint-presentation eller markera ändringar i en ritning.

Kamera från Huddly

Smart kamera som zoomar digitalt utan störande ljud och rörelser. Presentatören kan arbeta med full fokus på sin presentation.

IQITA startade 2014 och är en engagerad partner inom print, IT, AV och telefoni. Vi brukar säga att vi är gatsmarta på kontoret. Våra lösningar skall vara de bästa, inte de fetaste eller hetaste. Användarvänlighet är alltid viktigast för att generera nytta och förbättring.

Våra uppdragsgivare slipper oro och ovisshet kring leveranser och kostnader. Med engagemang och respekt i möte och dialog vill vi förtjäna den tillit som bygger långvariga affärsrelationer.