Vi söker en supporttekniker

Vi söker en supporttekniker

IQITA söker supporttekniker

IQITA är ett välrenommerat IT-företag med kontor i Karlskrona och Kalmar. Vi vill växa, men göra det på ett klokt sätt och söker just nu en IT-tekniker som är aktiv i att driva IT-verksamheten framåt. Du kommer att bli en del av ett team med kreativa, kompetenta och erfarna medarbetare som med stort engagemang och lyhördhet ser till att göra arbetsvardagen enkel och effektiv för våra uppdragsgivare. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en god arbetsmiljö, fin teamkänsla och möjligheter att växa med arbetsuppgifterna. Våra lösningar ska var det bästa, inte de hetaste eller fetaste.

Om tjänsten

Vi söker dig som har ett stor intresse av digital teknik och goda IT-kunskaper. Du ska vara bekväm med att ha kontakt med människor och kunna ha fokus på att lösa problem och se möjligheter till förbättringar. Du kommer att ha eget ansvar och arbeta i nära relation med våra kunder. Därför är god initiativförmåga och förmåga att metodiskt felsöka och lösa problem ett stort plus. Vi förväntar oss att du är van att arbeta i grupp, är serviceinriktad och ser komplexa problemlösningar som positiva utmaningar.  Drivs du dessutom av att ta till dig nya kunskaper ser vi goda förutsättningar att du ska kunna växa i din roll. Dokumenterad kunskap i nätverk och IT-säkerhet ser vi som meriter.

Rollbeskrivning

Viktiga delar i tjänsten är felsökning, installation och drift av Microsofts applikationer, vilka genomförs både genom fjärrsupport och insatser på plats.

VI VILL ATT DU HAR:

  • Erfarenhet av arbete med IT-drift, support och installationer.
  • Det är en fördel om du har koll på bland annat Microsoft klientoperativ, och Microsoft365.
  • Lätt för att formulera dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.
  • B-körkort.

VI SER OCKSÅ GÄRNA ATT:

  • Du kan ta egna initiativ och arbeta både självständigt och i grupp.
  • Du har god administrativ förmåga och vana av att noga planera ditt arbete.
  • Du är social och trivs att arbeta i team.
  • Du kan hantera flera projekt parallellt.
  • Du är lugn, pedagogisk och eftersträvar att alltid leverera hög kvalitet i det du åtar dig.
  • Du gärna vill bidra till effektiviseringar och förbättringar.

Ansökan

Sänd din ansökan och CV till jobb@iqita.se. Urval kommer ske löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta torgny.mansson@iqita.se eller peter.persson@iqita.se, 0455-38 69 50.

Är du sugen på nytt jobb?

Vi är ständigt på jakt efter nya förmågor som vill vara med på IQITAS resa in i framtiden och vi välkomnar alltid spontanansökningar. Vill du bli en del av vårt team, skicka ett mejl till jobb@iqita.se och berätta vem du är.

Vad gör vi?

IQITA erbjuder tjänster och produkter inom våra affärsområden Print, IT, Mötesteknik/AV-teknik och telefoni. Vårt fokus ligger på engagemang, lyhördhet och användarvänlighet.

PRINT: Vi erbjuder skrivarlösningar från Xerox. Allt från små skrivare till multifunktionsskrivare (MPF) med efterbehandling till större arbetsplatser. Vi levererar också digitala tryckpressar till tryckerier. Vi har också egen printsupport.

IT: Säkra och pålitliga tjänster för nätverk, backup med mera. Vi ombesörjer själva både installation, drift och IT-support.

MÖTESTEKNIK/AV-TEKNIK: Kompletta och användarvänliga konferenslösningar med smarta kameror, virtuella mikrofoner och dynamiska ljudsystem. Vi har också färdiga lösningar för Digital Signage.

TELEFONI: Vi erbjuder marknaden bästa lösningar för mobilanpassad telefonväxel. Låt oss ta hand om ert företags telefonifunktion – vi ser till att era medarbetare har telefon, abonnemang och växelfunktion utifrån era behov.

Var finns vi?

Vårt primära geografiska arbetsområde är sydöstra Sverige men vi är också öppna för uppdrag på andra orter.

BLEKINGE: Huvudkontoret finns i Karlskrona men vi har också kunder i länets övriga kommuner, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg.

KRONOBERG: Vi har medarbetare som utgår från Nybro med rimligt avstånd till kunder i till exempel Växjö, Alvesta, Tingsryd, Ljungby, Älmhult och Markaryd.

KALMAR LÄN: Även här når vi er inom rimlig tid oavsett om ni finns i till exempel Torsås, Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Högsby, Oskarshamn, Hultsfred, Vimmerby eller Västervik.