Pab bar

Karlskrona: 0455-38 69 50 | Karlshamn: 0454-20 43 00 | Kalmar: 0480-75 85 10 | E-post: info@iqita.se | Kontakt | Fjärrsupport

AV-teknik, digitala konferenslösningar och Digital Signage

AV-teknik

När det är klokare att ses online

Pandemin som världen och vi här i Sverige nyligen upplevt saknar motstycke i modern tid. Men, den har också fått oss att förstå vikten av att snabbt kunna tänka om och se till att vi har kunskap och verktyg för att genomföra nödvändiga möten på distans. Utbudet inom AV har ökat markant och vi tror att det kommer att påverka och förändra möteskulturen på ett generellt plan framöver.

Utvecklingen av digital mötesteknik och konferenslösningar har fått en nyttig puff framåt. För verksamheter som är beroende av möten med partners och medarbetare finns det nu fler kloka och kompetenta lösningar. Det är viktigare än någonsin att de är enkla att använda, pålitliga och anpassade för att alla ska kunna ta del av det som sägs och visas.

På IQITA är AV-teknik ett område vi är experter på. Vi har bygger system till konferenslokaler med smarta kameror, virtuella mikrofoner och ljudsystem som gör att ljudet blir tydligt och med anpassad volym för alla. Systemen är trådlösa och användaren kan fokusera på mötets innehåll istället för teknik som spökar. Om du använder Mac eller PC, Teams, Skype eller Zoom spelar mindre roll – vår konferensteknik lirar med allt som är vanligt på marknaden. I ett bra digitalt möte ska man ha samma förutsättningar att vara delaktig oavsett om man är på plats i mötesrummet eller uppkopplad via länk.

Digital Signage

Digital Signage är system för informationsflöden via skärmar i till exempel arenor. Systemet styrs centralt via programvara och kan hantera en mängd olika bild- och videoformat. Publiceringar kan schemaläggas för att förenkla hantering. Vi har användarvänliga lösningar som kan anpassas för olika behov.

Barco Clickshare

Marknadens bästa lösning för trådlös/sladdlös överföring av bild och ljud. Från konferensbordet ”lånar” du webbkamera, mikrofon och högtalare som sitter framme vid skärmen. Passar Mac eller PC och man behöver inte oroa sig över tekniken, det bara funkar.

Nureva soundbar

Oslagbar ljudupptagning var du än befinner dig i rummet. Du kan stå vänd mot eller ifrån mikrofonen, virtuella mikrofoner tar upp ljudet i hela rummet så alla hörs lika bra.

SmartBoard

SmartBoard har vi haft i vårt sortiment länge för att den är – just det – smart. En smidig lösning för interaktiva möten, markera eller anteckna direkt i en pågående PowerPoint-presentation eller markera ändringar i en ritning.

Kamera från Konftel

Smart kamera som zoomar det du vill ha med i rummet och ser till att du alltid har bästa möjliga bild och vy. Presentatören kan arbeta med full fokus på sin presentation.

Vad gör vi?

IQITA erbjuder tjänster och produkter inom våra affärsområden Print, IT, Mötesteknik/AV-teknik och telefoni. Vårt fokus ligger på engagemang, lyhördhet och användarvänlighet.

PRINT: Vi erbjuder skrivarlösningar från Xerox. Allt från små skrivare till multifunktionsskrivare (MPF) med efterbehandling till större arbetsplatser. Vi levererar också digitala tryckpressar till tryckerier. Vi har också egen printsupport.

IT: Säkra och pålitliga tjänster för nätverk, backup med mera. Vi ombesörjer själva både installation, drift och IT-support.

MÖTESTEKNIK/AV-TEKNIK: Kompletta och användarvänliga konferenslösningar med smarta kameror, virtuella mikrofoner och dynamiska ljudsystem. Vi har också färdiga lösningar för Digital Signage.

TELEFONI: Vi erbjuder marknaden bästa lösningar för mobilanpassad telefonväxel. Låt oss ta hand om ert företags telefonifunktion – vi ser till att era medarbetare har telefon, abonnemang och växelfunktion utifrån era behov.

Var finns vi?

Vårt primära geografiska arbetsområde är sydöstra Sverige men vi är också öppna för uppdrag på andra orter.

BLEKINGE: Huvudkontoret finns i Karlskrona men vi har också kunder i länets övriga kommuner, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg.

KRONOBERG: Vi har medarbetare som utgår från Nybro med rimligt avstånd till kunder i till exempel Växjö, Alvesta, Tingsryd, Ljungby, Älmhult och Markaryd.

KALMAR LÄN: Även här når vi er inom rimlig tid oavsett om ni finns i till exempel Torsås, Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Högsby, Oskarshamn, Hultsfred, Vimmerby eller Västervik.