Kontakta oss

KONTAKT

Här når du oss

Nedan hittar du alla våra medarbetare och uppgifter om hur du kan nå oss, vi svarar så klart så snart vi kan.

Har du en allmän fråga?

Om du har ett ärende av allmän karaktär är det enklast om du skickar ett mejl till info@iqita.se.

Behöver du komma i kontakt med vår support?

All info om hur du når vår support hittar du på vår supportsida.

Torgny Månsson

Torgny Månsson

VD och Försäljning
Peter Persson

Peter Persson

Försäljningschef
Jesper Olsson

Jesper Olsson

Försäljning
Henrik Lundberg

Henrik Lundberg

IT-konsult
Casper Andersson

Casper Andersson

IT-konsult/Servicetekniker
Mathias Melén

Mathias Melén

IT-konsult
Philip Månsson

Philip Månsson

Support

Vad gör vi?

IQITA erbjuder tjänster och produkter inom våra affärsområden Print, IT, Mötesteknik/AV-teknik och telefoni. Vårt fokus ligger på engagemang, lyhördhet och användarvänlighet.

PRINT: Vi erbjuder skrivarlösningar från Xerox. Allt från små skrivare till multifunktionsskrivare (MPF) med efterbehandling till större arbetsplatser. Vi levererar också digitala tryckpressar till tryckerier. Vi har också egen printsupport.

IT: Säkra och pålitliga tjänster för nätverk, backup med mera. Vi ombesörjer själva både installation, drift och IT-support.

MÖTESTEKNIK/AV-TEKNIK: Kompletta och användarvänliga konferenslösningar med smarta kameror, virtuella mikrofoner och dynamiska ljudsystem. Vi har också färdiga lösningar för Digital Signage.

TELEFONI: Vi erbjuder marknaden bästa lösningar för mobilanpassad telefonväxel. Låt oss ta hand om ert företags telefonifunktion – vi ser till att era medarbetare har telefon, abonnemang och växelfunktion utifrån era behov.

Var finns vi?

Vårt primära geografiska arbetsområde är sydöstra Sverige men vi är också öppna för uppdrag på andra orter.

BLEKINGE: Huvudkontoret finns i Karlskrona men vi har också kunder i länets övriga kommuner, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg.

KRONOBERG: Vi har medarbetare som utgår från Nybro med rimligt avstånd till kunder i till exempel Växjö, Alvesta, Tingsryd, Ljungby, Älmhult och Markaryd.

KALMAR LÄN: Även här når vi er inom rimlig tid oavsett om ni finns i till exempel Torsås, Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Högsby, Oskarshamn, Hultsfred, Vimmerby eller Västervik.