Vill du bli en del av vårt team?

IQITA levererar produkter, tjänster och kompletta lösningar inom print, mötesteknik, IT och telefoni. Allt vi erbjuder bygger på att det skall vara, enkelt, säkert, gatsmart och hållbart. Engagemang, lyhördhet och nära samarbete med våra uppdragsgivare är bränslet för oss för att nå resultat.

Vi är ständigt på jakt efter nya förmågor som vill vara med på IQITAS resa in i framtiden och vi välkomnar alltid spontanansökningar. Vill du bli en del av vårt team, skicka ett mejl till oss och berätta vem du är.

Nu söker vi en servicetekniker?

2020-06-25: Just nu är vi på jakt efter en servicetekniker inom IT, mötesteknik och print. Läs mer om tjänsten och ansök här.

IQITA startade 2014 och är en engagerad partner inom print, IT, AV och telefoni. Vi brukar säga att vi är gatsmarta på kontoret. Våra lösningar skall vara de bästa, inte de fetaste eller hetaste. Användarvänlighet är alltid viktigast för att generera nytta och förbättring.

Våra uppdragsgivare slipper oro och ovisshet kring leveranser och kostnader. Med engagemang och respekt i möte och dialog vill vi förtjäna den tillit som bygger långvariga affärsrelationer.