Pab bar

Karlskrona: 0455-38 69 50 | Karlshamn: 0454-20 43 00 | Kalmar: 0480-75 85 10 | E-post: info@iqita.se | Kontakt | Fjärrsupport

Användarvänliga och flexibla telefoni- och växellösningar

Telefoni

Telefoni är ett av era viktigaste arbetsredskap

Vi erbjuder marknadens två bästa växlar och växellösningar från Lynes och Telavox. Tänk på att er telefonväxel ska vara en bra upplevelse både för er och de som söker er. Vi har nära samarbete med Telenor och Tele2 men har också tillgång till Telias nät via våra växelleverantörer. Vi kan kort sagt ta hand om hela ert företags telefonifunktion.  

En bra upplevelse för både dig och den som söker dig

Även när det gäller telefon och växel är användarvänlighet oerhört viktigt. Du ska lätt kunna se vilka som sökt dig och med gott samvete kunna pausa inkommande samtal och meddelanden när du behöver göra det. Du ska vara trygg med att någon som är tillgänglig får inkommande samtal om du sitter upptagen. Du kan anpassa vad den som ringer möts av för meddelanden och funktioner om det skulle vara så att ingen kan ta samtalet. Du slipper riskera ändlösa knappvalsförfaranden, otydliga meddelanden och förvirrande samtalsavslut som ger dåliga upplevelser.

Vi kan bli ert företags telefonifunktion

Vi har flera uppdragsgivare som valt bort att själva hantera sitt företags egna telefonfunktion och i stället lämnat över det uppdraget till oss. Deras medarbetare tar direktkontakt med oss i alla ärenden som rör telefoni. Vi löser allt från service och reparation, telefonbyte, nummer och abonnemang och ser till att allt fungerar som det ska i växeln.

Vad gör vi?

IQITA erbjuder tjänster och produkter inom våra affärsområden Print, IT, Mötesteknik/AV-teknik och telefoni. Vårt fokus ligger på engagemang, lyhördhet och användarvänlighet.

PRINT: Vi erbjuder skrivarlösningar från Xerox. Allt från små skrivare till multifunktionsskrivare (MPF) med efterbehandling till större arbetsplatser. Vi levererar också digitala tryckpressar till tryckerier. Vi har också egen printsupport.

IT: Säkra och pålitliga tjänster för nätverk, backup med mera. Vi ombesörjer själva både installation, drift och IT-support.

MÖTESTEKNIK/AV-TEKNIK: Kompletta och användarvänliga konferenslösningar med smarta kameror, virtuella mikrofoner och dynamiska ljudsystem. Vi har också färdiga lösningar för Digital Signage.

TELEFONI: Vi erbjuder marknaden bästa lösningar för mobilanpassad telefonväxel. Låt oss ta hand om ert företags telefonifunktion – vi ser till att era medarbetare har telefon, abonnemang och växelfunktion utifrån era behov.

Var finns vi?

Vårt primära geografiska arbetsområde är sydöstra Sverige men vi är också öppna för uppdrag på andra orter.

BLEKINGE: Huvudkontoret finns i Karlskrona men vi har också kunder i länets övriga kommuner, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg.

KRONOBERG: Vi har medarbetare som utgår från Nybro med rimligt avstånd till kunder i till exempel Växjö, Alvesta, Tingsryd, Ljungby, Älmhult och Markaryd.

KALMAR LÄN: Även här når vi er inom rimlig tid oavsett om ni finns i till exempel Torsås, Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Högsby, Oskarshamn, Hultsfred, Vimmerby eller Västervik.