Pab bar

Karlskrona: 0455-38 69 50 | Karlshamn: 0454-20 43 00 | Kalmar: 0480-75 85 10 | E-post: info@iqita.se | Kontakt | Fjärrsupport

Support

Support

Vår egna supportavdelning är redo att hjälpa dig

När någon kontaktar support är det ofta bråttom. Man behöver rätt hjälp och man behöver det snabbt. Därför har vi egen supportavdelning och egna tekniker som tar hand om dig. Det känns tryggt för oss att se till att ni snabbt får den hjälp ni behöver.

Printsupport

För ärenden som gäller skrivare: Skicka ett mejl till printsupport@iqita.se eller ring 010-211 50 60

IT-support och support för AV-teknik och telefoni

För ärenden som rör IT, AV-teknik samt telefoni: Skicka ett mejl till support@iqita.se eller ring 010-211 52 60

Fjärrsupport

Ibland kan vi behöva fjärrstyra er utrustning för att hjälpa er på bästa sätt. Börja alltid med att kontakta vår support via telefon 010-211 52 60, därefter lotsar vi er vidare.

Vi använder oss av TeamViewer, här kan du ladda ner förkonfigurerat program: https://get.teamviewer.com/iqita

Vad gör vi?

IQITA erbjuder tjänster och produkter inom våra affärsområden Print, IT, Mötesteknik/AV-teknik och telefoni. Vårt fokus ligger på engagemang, lyhördhet och användarvänlighet.

PRINT: Vi erbjuder skrivarlösningar från Xerox. Allt från små skrivare till multifunktionsskrivare (MPF) med efterbehandling till större arbetsplatser. Vi levererar också digitala tryckpressar till tryckerier. Vi har också egen printsupport.

IT: Säkra och pålitliga tjänster för nätverk, backup med mera. Vi ombesörjer själva både installation, drift och IT-support.

MÖTESTEKNIK/AV-TEKNIK: Kompletta och användarvänliga konferenslösningar med smarta kameror, virtuella mikrofoner och dynamiska ljudsystem. Vi har också färdiga lösningar för Digital Signage.

TELEFONI: Vi erbjuder marknaden bästa lösningar för mobilanpassad telefonväxel. Låt oss ta hand om ert företags telefonifunktion – vi ser till att era medarbetare har telefon, abonnemang och växelfunktion utifrån era behov.

Var finns vi?

Vårt primära geografiska arbetsområde är sydöstra Sverige men vi är också öppna för uppdrag på andra orter.

BLEKINGE: Huvudkontoret finns i Karlskrona men vi har också kunder i länets övriga kommuner, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg.

KRONOBERG: Vi har medarbetare som utgår från Nybro med rimligt avstånd till kunder i till exempel Växjö, Alvesta, Tingsryd, Ljungby, Älmhult och Markaryd.

KALMAR LÄN: Även här når vi er inom rimlig tid oavsett om ni finns i till exempel Torsås, Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Högsby, Oskarshamn, Hultsfred, Vimmerby eller Västervik.