Driftsäkra och flexibla växellösningar

Telefoni

Telefoni är ett av era viktigaste arbetsredskap

Vi erbjuder marknadens två bästa växellösningar Easy telefoni och Telavox. Tänk på att er telefonväxel ska vara en bra upplevelse både för er och de som söker er. Vi har nära samarbete med Telenor och Tele2 men har också tillgång till Telias nät via våra växelleverantörer. Vi kan kort sagt ta hand om hela ert företags telefonifunktion.  

En bra upplevelse för både dig och den som söker dig

Även när det gäller telefon och växel är användarvänlighet oerhört viktigt. Du ska lätt kunna se vilka som sökt dig och med gott samvete kunna pausa inkommande samtal och meddelanden när du behöver göra det. Du ska vara trygg med att någon som är tillgänglig får inkommande samtal om du sitter upptagen. Du kan anpassa vad den som ringer möts av för meddelanden och funktioner om det skulle vara så att ingen kan ta samtalet. Du slipper riskera ändlösa knappvalsförfaranden, otydliga meddelanden och förvirrande samtalsavslut som ger dåliga upplevelser.

Vi kan bli ert företags telefonifunktion

Vi har flera uppdragsgivare som valt bort att själva hantera sitt företags egna telefonfunktion och i stället lämnat över det uppdraget till oss. Deras medarbetare tar direktkontakt med oss i alla ärenden som rör telefoni. Vi löser allt från service och reparation, telefonbyte, nummer och abonnemang och ser till att allt fungerar som det ska i växeln.