Klara Kockum förstärker säljteamet på IQITA

25 april, 2021

– Klara har exakt den erfarenhet och kompetens vi söker. Jag är mycket glad för att hon har valt oss och nu blir en del av vårt team, säger Torgny Månsson, vd på IQITA.
Klara ska främst arbeta med affärsområdena print och telefoni och förstärka vår närvaro i Kalmar och Kronoberg.

Klara har jobbat några år med försäljning av printlösningar och kommer närmast från Haglöf & Nordqvist i Uppsala. Hon har alltså redan råkoll på produkter och tjänster från Xerox.

– Jag har egentligen mest pluggat estetiska ämnen och språk, men med tiden utvecklat ett intresse för teknik. Jag har trivts jättebra att jobba med att förse verksamheter med tekniska lösningar, säger Klara och fortsätter:

– Det kanske är för att jag själv inte sett mig som en teknisk person som det är extra roligt att få visa och sälja tekniska lösningar som alla kan använda och ha stor nytta av. Meningen är ju att teknik aldrig ska vara svårt utan förenkla vår vardag.

Xerox är ett välrenommerat varumärke inom dokumenthantering och är välkända för sin höga kvalitet. Klara menar att styrkan med Xerox lösningar är att de lyckats så bra med utvecklingen av sitt gränssnitt.

– IQITA står för användarvänlighet vilket oftast finns högt upp på önskelistan ute hos kunderna. Just därför är Xerox ett klockrent val både för oss och dem, fortsätter Klara.

Hon menar också att det är tydligt att IQITA valt samma spår när det gäller telefoni. Växlarna de erbjuder från Easy Telefoni och Telavox är grymt bra och lätta att använda. IQITA har flera teleoperatörer som partners, vilket också ger dem möjlighet att hitta abonnemang som matchar behovet ute hos användarna.

– För många är telefonen ett av de viktigaste arbetsverktygen och måste bara fungera som förväntat. Dessutom ska den lira med all annan utrustning som till exempel skrivare, konstaterar hon.

Klara är nu några dagar in i sin introduktion och på frågan hur det känns så här långt svarar hon:

– Det känns fantastiskt. Det är jätteroligt att arbeta med Xerox produkter igen men också att få göra det på just IQITA. Här finns ett sammansvetsat gäng med tydligt kundfokus och stort kunnande.

Välkommen till IQITA Klara, vi tycker det är grymt att ha dig ombord.