Vår nya försäljningschef heter Kenny Midenhag

13 februari, 2024

Att leda team och utveckla medarbetare är en viktig drivkraft för Kenny Midenhag som sedan drygt en vecka är ny försäljningschef på IQITA.
– Det finns få saker som är så tillfredställande som att se medarbetare ta steg i rätt riktning och växa i sina yrkesroller. Jag har en gedigen erfarenhet i branschen som jag hoppas få stor hjälp av i min roll på IQITA, menar Kenny.
– Kenny är kunnig, driven och har ett stort yrkesnätverk. Han kommer att bli en stor tillgång för oss, säger Torgny Månsson, vd på IQITA.

Kenny är född och uppvuxen i Karlskrona och en välkänd aktör i branschen och regionen. Förutom försäljning kommer Kenny att leda och utöka säljteamet. Rollen som försäljningschef ser han som en väldigt lockande utmaning.
– Här finns en tydlig ambition att växa och att utöka de olika avdelningarna på sikt. Att få vara med och bygga och utveckla säljteamet känns otroligt spännande, säger Kenny.
– På IQITA sätter man kundnytta allra högst och lägger större vikt på att en lösning gör nytta än att själva affären går i lås. Det är enligt mig helt rätt strategi för att bygga varaktiga affärsrelationer.

ENGAGEMANGET STOR TILLGÅNG
Kenny poängterar att engagemanget hos medarbetarna på IQITA är smått unikt. De går in i kundmöten med nyfikenhet och lyhördhet och lägger mycket krut på att förstå uppdragsgivarnas utmaningar och behov. Här finns också stor omsorg om att det man levererat fungerar som det ska och gör den nytta som det är tänkt.

KLOK MIX
Mixen av produkter och tjänster som IQITA erbjuder ser Kenny som en stor konkurrensfördel.
– IT ligger som grund till allt man erbjuder och där finns en stor kompetens i företaget, säger Kenny. Särskilt inom området AV- och mötesteknik har man tänkt flera steg längre än många branschkollegor. Jag tänker då framför allt på utrustning för hybridmöten, där det krävs mycket för att alla i mötet ska kunna delta och bidra på ett bra sätt.

HETLUFT DIREKT
Efter sedvanlig introduktion och att ha bekantat sig med de andra medarbetarna räknar Kenny med att det blir full fart direkt.
– Jag känner mig väldig pepp på att komma i gång och har redan huvudet fullt av tankar och idéer, avslutar Kenny.