Nu söker vi en IT-samordnare

31 maj, 2022

Är du genuint intresserad av ny teknik och drivs av att hjälpa människor? Då kan det här vara din nästa utmaning. I rollen som IT-samordnare hos oss hjälper du företag med att dra nytta av ny teknik. Du tar ett övergripande ansvar för våra leveranser och installationer. Arbetet omfattar projektledning och du jobbar nära kunderna och samordnar våra konsultinsatser och planerar in återkommande avstämningsmöten.

Tekniskt ser vi gärna att du har en stark bakgrund från Microsoft 365, Microsoft Server och Azure. Om du har bredare erfarenhet inom IT-säkerhet och IT-infrastruktur är det meriterande.

Hos oss går du in i ett trevligt gäng som har kul ihop. Vi jobbar tillsammans för att leverera välfungerande lösningar till våra kunder och det viktigaste för oss är att verkligen vara serviceinriktade och lyhörda mot våra kunder. Du gillar att ta eget ansvar och ser vilka möjligheter som modern teknik kan ge.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • 5+ års relevant arbetslivserfarenhet inom IT-drift och projektledning
  • Goda kunskaper inom Microsoft 365, Microsoft Server, Azure, etc
  • Erfarenhet inom IT-säkerhet, IT-infrastruktur (nätverk), printserver, videokonferens, etc är meriterande
  • Flytande på svenska och fullgod engelska
  • B-körkort

Ditt arbetsområde är sydöstra Sverige. Du är baserad vid vårt kontor i Karlskrona.

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.

Har du frågor? Kontakta iqita@jobshark.se

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.