Vill du bli vår nästa IT-tekniker?

19 augusti, 2021

Just nu söker vi en driven person som ska se till att våra installationer hos kund fungerar på bästa sätt. Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå från våra kontor i Karlskrona och Kalmar.

Är du genuint intresserad av ny teknik och drivs av att hjälpa människor? Då kan det här vara din nästa utmaning. I rollen som IT-tekniker hos oss hjälper du företag med att dra nytta av ny teknik med fokus på användarvänlighet. Du jobbar med Microsoft 365, nätverkskonfiguration, IT-säkerhet och skrivarlösningar men kan också komma i kontakt med spännande teknik inom videokonferens och audio/video.

I ditt dagliga arbete hanterar du installation, konfiguration och användarsupport. Stor del av arbetet utförs på distans via uppkoppling mot kundens nätverk, men du besöker också kunder frekvent.

Hos oss går du in i ett trevligt gäng som har kul ihop. Vi jobbar tillsammans för att leverera välfungerande lösningar till våra kunder, det viktigaste för oss är att verkligen vara serviceinriktade och lyhörda mot våra kunder. Du gillar att ta eget ansvar och ser vilka möjligheter som modern teknik kan ge.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

Ditt arbetsområde bli sydöstra Sverige med bas på våra kontor i Karlskrona och Kalmar.

Tveka inte om du känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Om IQITA: IQITA startade 2014 och är en engagerad partner inom print, IT, AV och telefoni. Vi brukar säga att vi är gatsmarta på kontoret. Våra lösningar skall vara de bästa, inte de fetaste eller hetaste. Användarvänlighet är alltid viktigast för att generera nytta och förbättring. Våra uppdragsgivare slipper oro och ovisshet kring leveranser och kostnader. Med engagemang och respekt i möte och dialog vill vi förtjäna den tillit som bygger långvariga affärsrelationer.

Ansökan: Övriga upplysningar fås och ansökan görs via vår partner Jobshark, du hittar allt du behöver veta här.