IQITA blir ny återförsäljare för FINQR

25 mars, 2020

IQITA och FINQR inleder nu ett samarbete kring FINQRS system för hantering av kundfakturor.

– En av våra viktigaste byggstenar är att vi ska leverera användarvänlighet. Det tydliga och lättarbetade gränssnittet i FINQR gör att tjänsten passar som hand i handske i vårt utbud, menar Torgny Månsson, vd på IT-företaget IQITA.

Bolaget tog sitt nya namn 2019 (tidigare Docuware Sydost) och uppdaterade i samma veva värdegrund och mål för marknadspositionering. FINQR är ett optimerat och automatiserat kundfakturaflöde som IQITA nu blir ny återförsäljare för. Det ökar överblicken och kontrollen över kundreskontran och frigör värdefull tid för medarbetarna.

– Vi har själva hårdtestat och använt systemet under en tid och vi ser tydligt nyttan det skulle göra för våra kunder, säger Torgny.

David Olsson är partneransvarig på FINQR och känner sig nöjd och trygg med nya partnerskapet med IQITA.

– Det känns extra kul att välkomna IQITA som ny återförsäljare av vår fakturaservice eftersom vi har som mål att stärka närvaron i Blekinge och Småland. Vi vill hjälpa fler företag att uppnå Ekonomi-Nirvana, säger David.

Det som gör FINQR extra unika är att plattformen inte bygger på gamla strama standarder utan fungerar med alla ekonomisystem. Medarbetarnas tid och likviditeten är viktiga faktorer. FINQR optimerar och automatiserar kundfakturaflödet, kortar betalningstiden och ökar överblicken och kontrollen över kundreskontran, vilket frigör värdefull tid för medarbetarna.

Torgny är också övertygad om att betalupplevelsen är en känslig och viktig ingrediens i relationen med kunden.

– FINQRS fakturadesign är tydlig och har plats för varumärkesstärkande budskap vilket främjar kundernas lojalitet och möjlighet till merförsäljning, avslutar Torgny.

Läs om samarbetet på FINQRS webbsida: https://finqr.se/blogg/finqr-valkomnar-iqita-som-ny-partner-och-aterforsaljare/